Vaerder voor werkgevers

Snel een gemotiveerde IT-professional nodig ter aanvulling van je team? Met onze uitgebreide HR-ervaring, professionele vaste mensen en brede netwerk freelancers brengen wij je personele bezetting in no time op het juiste niveau.

Bij Vaerder verdiepen we ons persoonlijk in jouw bedrijf, je cultuur en je processen, zodat we goed kunnen inschatten welke professional de klus het beste kan klaren. Op basis van het functieprofiel én ons Fingerspitzengefühl.

“Groepstrainingen, de wekelijkse borrel, het kerstdiner, 1–op–1 gesprekken. We doen er alles aan om te zorgen dat iedereen zich ‘Vaerder’ voelt.”

Vaerder voor IT-professionals

Met 20 jaar ervaring in de detachering weten we wat professionals drijft. Vaerder doet er alles aan om te ontdekken wat jou drijft. Je sterke kanten, hobby’s, gezinssituatie, professionele doelen en persoonlijke dromen… hoe beter wij jou kennen, des te beter we je kunnen helpen groeien.

Met werk dat je inspireert om je grenzen te verleggen, met gerichte opleidingen en persoonlijke begeleiding. Dat alles bij een hechte club leuke mensen die elkaar ook buiten het werk aardig vinden.

“Sommige klanten zijn in 15 jaar al drie keer van baan veranderd en naar de andere kant van het land verhuisd. Maar wel nog steeds klant bij Vaerder.”

Waar werkt Vaerder?

Vaerder is gespecialiseerd in ICT-functies in beheer, operations en user support bij (middel)grote organisaties als ziekenhuizen, energiebedrijven en brandweerkorpsen. Maar ook bij de klantenservice van een telecomleverancier en op technische onderdelen van de overheid.

Onze ICT’ers zijn actief in zowel de uitvoering als op managementniveau. Soms voor de duur van een project, soms ter vervanging bij ziekte en soms ook (semi)-permanent. Vaerder kent amper verloop. Áls mensen al weg gaan, dan is het meestal omdat een klant ze in vaste dienst neemt.

Wat maakt Vaerder Vaerder?

De kern van Vaerder? Dat is ‘aandacht’. Diep gaan in persoonlijk contact. Scherp letten op details. Bewust keuzes maken. Dat merk je tijdens gesprekken, in de manier waarop we afspraken nakomen, rapporteren en de financiën afhandelen. Je herkent het in de mensen met wie we samenwerken en in de kwaliteit van onze service. En je beleeft het tijdens de legendarische borrels en feesten die we organiseren.

Kortom: ben je werkgever of ICT’er en verdient jouw organisatie of carrière aandacht op Vaerder-niveau?

“Bij DELTA Fiber is het ‘never a dull moment’. Je knippert met je ogen en er gebeurt weer wat.”

Verrassend: in sommige regio’s met een lage bevolkingsdichtheid hebben de bewoners al jarenlang supersnel internet via glasvezel. Dit is het gevolg van het commercieel beleid van glasvezelbedrijven als DELTA Fiber. In plaats van binnen de grote steden de concurrentie aan te gaan met bedrijven als KPN en Ziggo hebben zij zich gericht op streken die de telecomreuzen links hebben laten liggen. Zo kan het gebeuren dat je in het dorp Druten sneller internet hebt dan in hartje Utrecht. Hans de Groot was al in het prille begin betrokken bij het ‘verglazen’ van internetverbindingen. Hij weet daardoor veel van de geschiedenis van het glasvezelnet.

“Als preventie tegen computervirussen en malware faalt, slaat onze sensor alarm. Je kunt dan alsnog ingrijpen.”

SecureMe2, een van de oudste en trouwste klanten van Vaerder, beschermt grote en kleinere bedrijven (en binnenkort zelfs particulieren!) tegen aanvallen van malware, ransomware en computervirussen. De sensoren van SecureMe2 slaan echter pas alarm als de inbraak al bezig is. Lees het in dit interview met directeur en medeoprichter Aad van Boven.