Waarom werkt een ICT’er bij Vaerder?

Als je goed bent in je vak, kun je in de ICT zo’n beetje overal aan de slag. Waarom zou je dan als gedetacheerde of zelfstandige freelancer kiezen voor Vaerder? Deze vraag kun je het beste stellen aan de circa 60 IT-professionals die al bij ons werken, waarvan ongeveer de helft in vaste dienst. Op verzoek brengen we je graag in contact met één of meerdere collega’s.

Maar lees vooral eerst verder. Hieronder leggen we uit wat wij zelf belangrijk vinden in de samenwerking en wat wij onze medewerkers bieden.

“Alles wat we van je weten kan ons helpen om jou in samenwerking met onze klanten te helpen groeien, in álle opzichten.”

Loyaal tegenover collega’s en klanten

Het management van Vaerder werkt al ruim vijftien jaar in de personeelsvoorziening binnen de ICT. Jan Mettau en Roberth Veen zijn in 2010 Vaerder gestart met een management buy out van een grotere detacheerder.

Van onze huidige vaste collega’s zijn er vijf al ruim tien jaar bij ons in dienst. Nog eens tien werken al minstens vijf jaar bij ons. En met veel van onze freelancers werken we zelfs al zo’n vijftien tot twintig jaar samen. Door dik en dun.

Wij weten wat jij kunt en wilt

Als je bij ons komt werken, doen we er alles aan om jou zo goed mogelijk te leren kennen. Je sterke kanten, je kennislacunes, hobby’s, gezinssituatie, professionele doelen en persoonlijke dromen… alles wat we van je weten kan ons helpen om jou in samenwerking met onze klanten te helpen groeien, in álle opzichten.

En daar wordt Vaerder dan automatisch óók beter van.

“We werken samen met een uitstekend opleidingsinstituut, waar sommige collega’s de ene certificering na de andere binnen halen.”

Slimme plaatsing, training en opleiding

Een van de beste manieren om jezelf te ontwikkelen, is on the job in een stimulerende functie. Een opdracht die je – binnen het haalbare – inspireert je grenzen te verleggen en nieuwe ervaringen op te doen. Wij hebben voldoende ervaring om in te schatten of een opdracht inderdaad geschikt voor je is.

En natuurlijk investeren we ook actief in jouw kwaliteit, door je passende trainingen en cursussen aan te bieden.

Opleiding naar behoefte

Als we zeggen dat we je ‘passende trainingen’ aanbieden, dan bedoelen we ‘passend bij jouw ambities’ maar zeker ook ‘passend bij de ontwikkelingen in de markt’. Wij willen bijvoorbeeld dat onze mensen allemaal minimaal ITIL gedaan hebben. In de huidige markt kun je niet zonder.

Daarnaast zetten we de laatste tijd sterk in op systeembeveiliging en MS certificeringen. We werken samen met een uitstekend opleidingsinstituut, waar sommige collega’s de ene certificering na de andere binnen halen. Hun niveau stijgt zienderogen, en daarmee hun (en onze) waarde op de arbeidsmarkt.

Op zoek naar een boeiende werkgever?

Wil je de zekerheid van interessante opdrachten bij of via een betrouwbare werkgever die jouw belangen in het oog houdt? Bij een bedrijf met een gezellige collegiale sfeer (onze personeelsfeesten, jaarlijkse diners en wekelijkse borrels zijn behoorlijk legendarisch) waar je je al snel echt thuis voelt?

Neem contact op voor een kennismaking.