Werken met Vaerder

Elke ICT manager staat vroeg of laat voor uitdagingen rond de personele bezetting. Er komt ineens een grote opdracht langs, waardoor extra hulp nodig is. Of – kan altijd gebeuren – iemand wordt ziek, neemt ontslag of komt niet opdagen.

In dit soort gevallen wil je eigenlijk maar één ding: zo snel mogelijk een gemotiveerde professional (m/v) vinden die het werk efficiënt en accuraat uit kan voeren. Iemand met een passende achtergrond, relevante expertise, een positieve instelling en een persoonlijkheid die aansluit bij de afdeling en de organisatie.

“Wij kennen onze klanten en hun processen door en door, waardoor we goed kunnen inschatten welke professional een bepaalde klus het beste kan klaren.”

In zo’n geval is het fijn om te werken met Vaerder

Wij zijn een detacheringsbureau gespecialiseerd in ICT-functies, met name op het gebied van beheer (1e, 2e en 3e lijns ondersteuning). Onze mensen werken zowel in de uitvoering als op managementniveau bij middelgrote tot grote organisaties, waaronder: ziekenhuizen, energiebedrijven, brandweerkorpsen, telecombedrijven en overheidsinstellingen.

Met onze uitgebreide HR-ervaring, professionele vaste mensen en een breed netwerk freelancers brengen we je personele bezetting in no time op het juiste niveau.

Waarom kiezen voor Vaerder?

Onze kracht is een persoonlijke aanpak. Vaerder is een compacte organisatie, waar het management zélf dagelijks betrokken is bij de operationele processen. Jan Mettau en Roberth Veen zijn al bijna 20 jaar (waarvan 10 jaar bij Vaerder) betrouwbare partners van HR- en IT-managers in heel Nederland.

Wij kennen onze klanten en hun processen door en door, waardoor we goed kunnen inschatten welke professional een bepaalde klus het beste kan klaren. Daarbij telt natuurlijk het functieprofiel, maar vooral ook ons fingerspitzengefühl!

“Onze opdrachtgevers blijven met ons werken, simpelweg omdat wij altijd recht door zee zijn, kwaliteit leveren en hun probleem helpen oplossen.”

Trouwe klanten jarenlang tevreden

De zekerheid van een snelle, passende oplossing is voor veel klanten een belangrijke reden om telkens opnieuw te kiezen voor Vaerder. Jaar in jaar uit.

Onze opdrachtgevers maken carrière, verhuizen van werkgever of van vestigingsplaats, maar ze blijven met ons werken, simpelweg omdat wij altijd recht door zee zijn, kwaliteit leveren en hun probleem helpen oplossen.

Test Vaerder in jouw praktijk

Als je meer wilt weten over hoe werken met Vaerder bevalt, brengen we je graag in contact met enkele tevreden klanten. Al is er uiteindelijk maar één manier om echt uit te vinden hoe prettig het is om te werken met Vaerder… werken met Vaerder!

Neem bij een volgend personeelsprobleem de proef op de som en neem contact op met Vaerder. Dan gaan wij ook voor jouw organisatie direct een passende oplossing regelen.