“Als we thuis mogen werken kom ik altijd naar ons kantoor in Gouda.”

“Als we thuis mogen werken kom ik altijd naar ons kantoor in Gouda.”

Michel

“Mijn achtergrond is administratief medewerker. Zeseneenhalf jaar geleden werd ik via LinkedIn benaderd door Roberth voor een project in Spijkenisse Medisch Centrum. Daar hadden ze mensen nodig. Kennelijk heb ik daar een goede indruk achtergelaten, want korte tijd na afronding belde Roberth opnieuw voor een opdracht bij Vodafone Ziggo in Rijswijk. En toen die afdeling ging verhuizen naar het nieuwe hoofdkantoor in Amsterdam, heeft Vaerder mijn projectcontract omgezet in een vast dienstverband. En nu zit ik dus nog steeds op die afdeling. Dat bevalt goed.

“We komen sowieso een keer in de week bij elkaar, voor een borrel of een avondje poolen of in die geest. En gek genoeg is iedereen er dan ook.”

Problemen oplossen

Als service desk medewerker ondersteun ik de interne medewerkers met hun computergebruik. Wachtwoorden resetten, applicaties up & running houden, helpen bij het gebruik van de software. Bijvoorbeeld als een IP-adres niet goed staat kunnen wij dat corrigeren, of de geluidsinstellingen aanpassen, of als Avaya niet wil opstarten. Met mijn ervaring weet ik inmiddels welke problemen je tegen kunt komen en hoe je ze op moet lossen.

Bugging update

Zo hadden we van de week een issue met een update die was gepushed maar niet goed doorgekomen. Daar hadden ruim 1200 mensen last van. Nou, dan staat onze telefoon roodgloeiend. Eerst van de ochtenddienst, en daarna weer van de ploeg die twee uur later begint, plus de call centers. We spreken dan snel een bandje in om te laten weten dat we het probleem kennen en dat er aan gewerkt wordt. Dus eerst goed uitzoeken wat het échte probleem is. En dat dan oplossen. En als we er niet uit komen dan gaat de vraag naar de groep van mijn Vaerder-collega Jouke.

Avondje poolen

Iedereen binnen Vaerder kent elkaar goed, ook al zijn we her en der gedetacheerd. Als we elkaar zien voelt het of het gisteren voor het laatst was. De verstandhouding is ontzettend goed. We komen sowieso een keer in de week bij elkaar, voor een borrel of een avondje poolen of in die geest. En gek genoeg is iedereen er dan ook.

Meubilair in Gouda

In principe ben ik verplicht twee dagen in de week bij Ziggo in Amsterdam op kantoor. De overige dagen mogen we thuis werken, maar ik ga dan altijd naar ons kantoor in Gouda. Thuis werken is niks voor mij. Ook al omdat ik gescheiden ben en mijn vrouw met mijn twee dochters verhuisd is naar Arnhem. Als ik alleen thuis zit te werken, komen de muren op me af. Liever hang ik op de thuiswerkdagen hier een beetje rond. Ik begin tot het meubilair te behoren.

Meewandelen

Tijdens mijn scheiding heb ik ontdekt hoe belangrijk Vaerder is. Ik kon hier mijn hart luchten, ook bij de directie. Er wordt naar je geluisterd en je hoeft niet bang te zijn je gevoelens te tonen. Als wij ergens tegen aan lopen dan maken we tijd voor elkaar, tijdens het werk maar ook daarbuiten. En nu merk je dat ik jongere collega’s weer kan helpen. Er zijn er een paar die bij mij komen voor advies. Ik heb mijn portie tegenslag in het leven gehad en kan nu met iedereen meewandelen. Vandaag is vrijdag, dan is in Rotterdam een borrel. Drinken we wat. Praten we over de week. Zo is het mooi.”

Wil je ook werken bij Vaerder?

Meldt je aan voor een persoonlijk gesprek

Meer weten over het team van Vearder?

Wij werken o.a. voor: