“Je bent een vertrouwenspersoon voor de mensen die je detacheert en voor de klanten met wie je werkt.”

“Je bent een vertrouwenspersoon voor de mensen die je detacheert en voor de klanten met wie je werkt.”

Colin

“Ik doe de opleiding JR Accountmanager aan het Albeda College in Vlaardingen. Het zoeken van een stage voor twee à drie maanden was echt een drama. Bedrijven hebben liever mensen die langer blijven zitten. Anders stoppen ze veel tijd en geld in je en dan ga je weer weg. Uiteindelijk heeft mijn vader gevraagd of ze hier geen plek voor me hadden. Vandaag is mijn laatste dag en ik heb echt een super leuke tijd achter de rug.

“De leukste stage-ervaring waren de uitjes. Het is een heel hechte groep.
We hebben de nieuwe recruitment tool in gebruik genomen en de social media opgepakt.

Eigenlijk kwam ik net op het juiste moment want vlak na mijn aankomst kwam ook Eli in dienst als recruiter & social media manager. Het was een periode van verandering en vernieuwing. We hebben samen de nieuwe recruitment tool in gebruik genomen en ook de social media opgepakt. Ik heb geholpen met InstaPosts en video maken.

Daarnaast heb ik met Hanne en Roberth in de account-rol meegedraaid. Op bezoek bij een bestaande klant, een lunch met een nieuwe ZZP’er en ook een gesprek met een nieuwe business partner. Accountmanager is een hele leuke, sociale rol. Je ontmoet veel mensen en je bent eigenlijk een soort vertrouwenspersoon voor de mensen die je detacheert en voor de klanten met wie je werkt. Daardoor is elke dag anders.

Mijn leukste ervaring? Dat zijn denk ik toch wel de uitjes. Het is een heel hechte groep, op elkaar ingespeeld. Dat is best bijzonder omdat ze allemaal ergens anders gedetacheerd zijn en ze dus niet dagelijks bij elkaar zitten. Vaerder regelt het zo dat iedereen elkaar toch regelmatig ziet, zodat er een echt Vaerder-gevoel is.

Ondanks dat ik het erg leuk vond, wil ik heel eerlijk gezegd toch geen accountmanager worden. Ik kwam er tijdens het eerste jaar eigenlijk al achter dat het niks voor mij is. Okay, ik ben het wel iets leuker gaan vinden, maar mijn passie zal het niet worden. Mijn plan is om aan de HBO door te studeren richting Event Management of Hospitality & Leisure. En dan liefst iets in de muziek-business.

Ik kan zelf geen muziek maken maar ben wel geïnteresseerd in de marketing achter muziek. Mijn grote helden zijn Harry Styles, Taylor Swift en Ariana Grande. Ook ben ik een super groot Beyonce fan. Op het moment ben ik de basis aan het leggen voor een carrière in events management. Zo heb ik contact opgenomen met Universal Music, en een uitnodiging binnengesleept om mee te draaien op een event.

Dat is trouwens ook iets dat ik de afgelopen periode geleerd heb. Hoe je moet omgaan met tegenslagen. Als je ‘nee’ verkocht krijgt. Dat je niet meteen het geloof in jezelf verliest. Natuurlijk moet je altijd netjes blijven, maar je moet wel pit hebben! Ook voor het normale leven is dat handig.”

Wil je ook werken bij Vaerder?

Meldt je aan voor een persoonlijk gesprek

Meer weten over het team van Vearder?

Wij werken o.a. voor: