“Ik heb bij Vaerder véél meer geleerd dan op school.”

“Ik heb bij Vaerder véél meer geleerd dan op school.”

Bradley

“Tot nu toe heb ik drie opdrachten via Vaerder gedaan. De eerste was service desk medewerker bij Ziggo. Interne medewerkers ondersteunen, wachtwoord geven en zo. Vervolgens werd ik beheerder voor MS Intune. Helpen met instellingen, regels opstellen en processen versimpelen om het medewerkers makkelijker te maken. En momenteel werk ik in de containerhaven van Rotterdam met software die zorgt dat alle containers de goede kant op bewegen. De haven is grotendeels geautomatiseerd, en zodra er ergens iets mis gaat – bijvoorbeeld een container is uitgeladen maar staat volgens het systeem nog op de boot – moet ik zo snel mogelijk een oplossing zoeken.

“Met Vaerder doe ik steeds dingen die ik nog niet eerder heb gedaan, maar ik vind dat juist fijn.”

“Doe maar, ik heb er zin in!”.

Je moet in dit werk communicatief sterk zijn. Veel overleggen met klanten, medewerkers en leidinggevenden. Zij proberen mij uit te leggen wat er aan de hand is, en ik moet éérst heel precies weten wat er misgaat voordat ik aan een oplossing kan werken. Het is soms echt puzzelen.

Nooit gedaan, dus doe maar

Met Vaerder doe ik steeds dingen die ik nog niet eerder heb gedaan, maar ik vind dat juist fijn. Ze sturen me een beschrijving van het werk met de vraag: “Lijkt dit je interessant?”. Dan lees ik het door en omdat ik alle nieuwe dingen leuk vindt, zeg ik makkelijk: “Doe maar, ik heb er zin in!”. Dus daarom zit ik nu in de haven virtueel met containers te schuiven en logfiles uit te pluizen om fouten te vinden. Heel eerlijk gezegd… ik heb MBO medewerker ICT niveau 3 en netwerkbeheer niveau 4 gedaan, maar heb bij Vaerder véél meer geleerd dan op school.

Een rol in ‘Out for vengeance’

Mijn hobby’s zijn gamen, samen met vrienden meedoen aan pub- en themaquizzen en naar de bioscoop gaan. Ik hou van alle types films. Behalve Nederlandse, haha. Daarnaast ben ik ook acteur. Ik heb de HBO-vooropleiding Theater gedaan maar ben uiteindelijk toch gaan werken. Wel heb ik al in één echte bioscoopfilm meegedaan. ‘Out for vengeance’, een internationale actiefilm die zomer 2024 uitkomt. Ik zag de aankondiging van de shoot online op IMDB en heb me via de mail voorgesteld aan de regisseur. Films hebben me altijd geïntrigeerd sinds ik op jonge leeftijd de Harry Potter films zag. Die magie van het witte doek wil ik ook aan andere mensen geven. Dus nieuwe rollen zijn altijd welkom.

Familieband

Ik hou erg van acteren, maar probeer op het werk zo veel mogelijk mezelf te zijn. Bij Vaerder heerst een bijzondere sfeer, die lijkt op een familieband. De collega’s zijn behoorlijk close. Ik vind dat prettig en probeer zo veel mogelijk te helpen, op kantoor en ook daarbuiten. Zo help ik collega’s met trainen voor examens, als ze bijvoorbeeld Microsoft certificaten willen halen, als een soort huiswerkbegeleider. Dat doe ik in mijn eigen tijd, gewoon omdat ik het leuk vind.”

Wil je ook werken bij Vaerder?

Meldt je aan voor een persoonlijk gesprek

Meer weten over het team van Vearder?

Wij werken o.a. voor: