Van bijlen tot BBQ’s

Categorieën: nieuws

Hoe wij bij vaerder samen groeien en lachen

Bij Vaerder vinden we het belangrijk om elkaar écht te leren kennen. Onze teamactiviteiten zijn een cruciaal onderdeel van onze cultuur. We lachen samen, sporten samen, doen samen gek en dat brengt ons dichterbij elkaar.

Neem onze bijlwerp-sessies: een verrassende favoriet die zorgt voor veel gelach en gezonde competitie. Of het nu gaat om een misser of een bull’s eye, de hilariteit en de onderlinge steun versterken onze band.

Onze barbecues zijn een ander hoogtepunt. Deze culinaire feesten bieden een kans om in een ontspannen setting met collega’s te praten. Hier gaan de gesprekken en grappen vaak verder dan tijdens een formele bijeenkomst. Afhankelijk van het evenement nodigen we soms alleen collega’s uit, maar soms ook  partners of zelfs gezinnen.

En wat te denken van onze biljarttoernooien? Ze brengen een speelse rivaliteit naar voren en helpen ons elkaar op een nieuwe manier te leren kennen. Hier ontdekken we niet alleen strategische vaardigheden, maar ook wie de beste humor heeft.

Of het nu gaat om een evenement voor de collega’s of een bijeenkomst met partners en families, bij Vaerder creëren we een cultuur waar het samen dingen beleven, bijdraagt aan een hechter team. Samen groeien we niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk – en dat maakt ons sterker en gelukkiger.