Privé: VAERDER Barbecue

Categorieën: nieuws

Jaarlijkse VAERDER Barbecue: zon, verbinding en overheerlijk eten!

Onlangs hebben we weer onze jaarlijkse VAERDER barbecue gehouden met al onze collega’s en hun families. Dit is een traditie die we met veel plezier voortzetten om elkaar beter te leren kennen buiten het werk, te genieten van het prachtige weer en om nieuwe teamleden hartelijk welkom te heten.

Dit jaar waren we gezegend met een stralende zonnige dag in de achtertuin van het huis van onze directeur in Haastrecht. We verwelkomden twee nieuwe gezichten in ons team: Dagmar en Esther. Helaas moesten we ook afscheid nemen van onze geliefde collega Hanne, die een nieuw avontuur in een andere sector aangaat.

Bij VAERDER zijn we achter de schermen als een hechte familie. We delen dezelfde waarden, streven naar dezelfde doelen en zijn er trots op te kunnen zeggen dat, als je eenmaal deel uitmaakt van ons team, je voor altijd deel van de familie bent.

Het was een fantastische dag vol gelach, plezier en natuurlijk heerlijk eten. Van sappige burgers tot smakelijke salades, iedereen genoot met volle teugen. De sfeer was geweldig, de gesprekken waren levendig en de kinderen vermaakten zich prima met allerlei spelletjes.

We kijken nu al uit naar de volgende editie van onze jaarlijkse barbecue!